Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.08.2009 12:21 - Вече е ясен съставът на „Етър“ за новия сезон
Автор: sportnews Категория: Спорт   
Прочетен: 724 Коментари: 0 Гласове:
0



image

От Тодорин Димитров се очаква да играе сериозна роля във "виолетовата" атака.

Съставът на „Етър“ за новото първенство вече е ясен. „Велико Търново спорт“ разполага с имената, които великотърновският клуб картотекира за шампионата. Имената на 20 футболисти с професионални договори внесе изпълнителният директор Стефан Атанасов във футболната централа.

Картотека получи и защитникът Пламен Костадинов, който се възстановява от операция и се очаква да бъде готов след около месец. С уредени права и подписани договори с “Етър” са и четирите нови попълнения Георги Христов, Георги Гайдаров, Димитър Кушев и Пламен Ангелов.

Ето имената на играчите с подписани договори:

вратари ­-  Венцислав Димитров, Марко Карканджиу, Радослав Рашков

защитници ­- Георги Гайдаров, Петър Ванков, Пламен Костадинов, Димитър Димитров, Мариян Иванов, Пламен Ангелов

халфове и нападатели -­ Емил Копаранов, Красимир Гавазов, Йордан Петров, Мариян Генов, Сезгин Али, Тодорин Димитров, Румен Иванов, Димитър Кушев, Георги Христов, Антоний Балъков, Пламен Иванов

Правата на още трима футболисти тепърва се уточняват и документите им ще бъдат внесени на следващата дата за картотекиране -­ Марин Стефанов, Николай Съботинов и само един от дошлите от „Бали“ попълнения – Тихомир Антонов. “Оставането на Стефанов е сигурно, остава да се разберем за условията със Съботинов”, заяви изп. директор Стефан Атанасов. Като се добавят и задължителните юноши, общата бройка ще бъде далеч по-оптимална от миналия сезон ­- около 25-26 играчи.

Няколко играчи лекуват контузии, като със сигурност до първия мач в събота на линия ще бъде защитникът Мариян Иванов. Стефанов е с бъбречна криза и пропуска срещата, а Балъков и Пл. Иванов още не са наваксали с тренировките след контузиите.

Междувременно БФС най-после обяви точните дати на програмата за есенния полусезон в “Б” група. Както се и очакваше, първото домакинство е на 15 август от 18 ч. срещу “Академик” (Сф). Любопитното е, че всички срещи на “виолетовите” са в събота, като няма нито междинни кръгове, нито мачове в неделя. Полусезонът завършва на 5 декември с домакинство срещу “Вихрен” (Сандански).

С картотеки в “Етър” до момента:

Венцислав Димитров

Марко Карканджиу

Радослав Рашков

Георги Гайдаров

Петър Ванков

Пламен Костадинов

Димитър Димитров

Мариян Иванов

Пламен Ангелов

Емил Копаранов

Красимир Гавазов

Антоний Балъков

Георги Христов

Йордан Петров

Мариян Генов

Сезгин Али

Пламен Иванов

Тодорин Димитров

Румен Иванов

Димитър Кушев




Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: sportnews
Категория: Спорт
Прочетен: 51128
Постинги: 70
Коментари: 7
Гласове: 23
Спечели и ти от своя блог!
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930