Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.08.2009 08:09 - Трима габровски футболисти в "А" група
Автор: sportnews Категория: Спорт   
Прочетен: 993 Коментари: 0 Гласове:
0



    imageТрима играчи  ще представят габровската футболна  школа в елитната група през новия сезон. Двама от тях играха при майсторите и през миналия сезон. Това са Миро Иванов - Пръвчо и Искрен Писаров - Хеслера. И двамата обаче  през това лято смениха отборите си и са изправени пред нови предизвикателства. Пръвчо и Хеслера преминаха в тимове, които сега влизат в „А” група и от тях ще се очаква да помогнат, за това отборите им да се утвърдят в елита.

 

След четири години и половина прекарани в отбора на „Левски” Миро Иванов пое към „Монтана”. Габровският техничар предприе тази стъпка с единствената цел – да играе повече. Това най-вероятно ще се случи, тъй като се очаква Пръвчо да бъде основен играч в схемата на сръбския специалист Стевица Кузмановски. Мисията пред него и съотборниците му ще бъде да  запазят мястото на новака  в групата. 

 

imageХеслера пък беше даден под наем за една година от „Локомотив” Пловдив на „Берое”. Това стана по изрично настояване на треньора на „заралии” Илиян Илиев. Вероятно и за него Стара Загора ще бъде доста по-благоприятно място за развитие, тъй като се очаква при добро представяне Писаров да бъде сред титулярите. „Берое” също ще се бори за утвърждаване при майсторите, но на старозагорци може би ще имimage бъде малко по-лесно тъй като за разлика от „Монтана” те са отбор с доста по-сериозни традиции в „А” група. 

 

Много сериозна крачка в кариерата си на футболист е на път да направи и  21 годишния Денислав Симеонов. Полузащитникът на „Янтра” отиде на проби в „Берое” през лятото и успя да убеди Илиян Илиев, че има качества да играе в представителния тим на Стара Загора.  От тук нататък всичко зависи от него. При добро представяне със зелено-бялата фланелка „Берое” може да се окаже за Денис трамплин към нещо още по-сериозно. Как се представят Хеслера и Денис под Аязмото ще можем да видим още днес. „Берое” и „Локомотив” ще открият новото първенство с мач по между си, който ще започне в 18 часа и ще бъде предаван пряко по телевизия РИНГ.



Тагове:   Локомотив,   футбол,   Берое,


Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: sportnews
Категория: Спорт
Прочетен: 51138
Постинги: 70
Коментари: 7
Гласове: 23
Спечели и ти от своя блог!
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930